Fifty Shades of Grey - Carnal Bliss Analkuler Silikon - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Carnal Bliss Analkuler Silikon

kr 189
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
8196
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Små og deilige analkuler i ren silikon fra Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection! Perfekt for deg som vil prøve analsex, bruk et godt vannbasert glidemiddel og start forsiktig. Hver kule er litt større enn den forrige, for en fantastisk avslutning kan du dra ut kulene akkurat når du kommer!

Carnal Bliss har en hendig ring som gir deg god kontroll, prøv å dra forsiktig i kulene mens du kniper igjen for en helt unik opplevelse.

Dette produktet er en del av Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection, alle produktene i serien er designet i England og godkjent av forfatteren E. L. James.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Carnal Bliss Analkuler Silikon
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Carnal Bliss Analkuler Silikon. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Carnal Bliss Analkuler Silikon
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!