Lovers anal beads Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Lovers anal beads

kr 149
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Rosa
1146
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

En spenstig analkjede i et hardere, rosa gelè materiale. Den har en tynn ende som blir gradvis tykkere, slik at mengden stimuli kan justeres etter ønske. Dette er et spennede leketøy som passer både for deg som er fersk i gamet, og den mer erfarne. Den hjerteformede hanken i enden av kjedet gir et godt grep som gjør den egnet til lek for en eller to. For en spennende og stimulerende opplevelse. Produktet vaskes med vanlig intim såpe, og vi anbefaler å avslutte rengjøringen med bruk av eget egnet rengjørings/desinfeksjonsmiddel.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Lovers anal beads
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Lovers anal beads. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Lovers anal beads
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!