Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro Analvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro Analvibrator

kr 598
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
10460
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Bestselgeren Ass-Gasm er nå tilgjengelig med oppladbar vibrator! Analpluggen har en tykk tupp som stimulerer prostata, mens den store penisringen gir deg en hardere og mer følsom ereksjon. Vibrasjonene spres fra pluggen ut gjennom hele kroppen, du kan velge mellom 10 ulike vibrasjonstyper for variert og deilig analsex.

Ass-Gasm Pro er laget i myk silikon for økt komfort og enklere rengjøring. Penisringen settes rundt roten av penis og vil gi deg en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel vil også gjøre penis mer følsom. Ass-Gasm Pro kan brukes på egen hånd eller med en partner, pluggen sitter godt på plass og er perfekt som ekstra stimulering for deg når du har sex. Ass-Gasm Pro er vanntett, oppladbar og du styrer enkelt vibrasjonene med knappen på undersiden av selve pluggen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro
  • USB-ladekabel

Anbefalt tilbehør til Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro Analvibrator

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro Analvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Anal Fantasy Elite - Ass-Gasm Pro Analvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!