Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg

kr 198
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11274
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Analplugg i myk og fleksibel silikon med en glitrende krystall i basen. God passform med en plugg som gradvis blir tykkere og en smal hals som sørger for at pluggen sitter godt på plass. Dette er en middels stor analplugg som passer perfekt til deg som liker analsex.

Her Little Gem er en god analplugg i høy kvalitet med krystalldekorasjon slik at du både kan nyte den deilige pluggen og føle deg ekstra spesiell.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Happyhappy om Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg
Vurdering
Kjøpte både denne og den lille. Supersøte! Digg fasong og liker overflaten godt. Fint for alle som vil pynte seg litt ekstra mens man nyter. For de som ikke bruker plugg under sex: begynn i dag! Mye kraftigere orgasmer.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy for Her - Her Little Gem Medium Analplugg
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!