Fantasy For Her - Petite Tease-Her - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fantasy For Her - Petite Tease-Her

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10996
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Analpluggen hun vil elske! Petite Tease-Her er en liten analplugg med vibrasjoner og små riller for ekstra deilig stimulering. Det store håndtaket holder pluggen på plass og gjør Petite Tease-Her til en trygg og god analplugg.

Petite Tease-Her lar deg velge mellom 9 ulike vibrasjonsrytmer for variert og intens stimulering. Pluggen er oppladbar og vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Bruk Petite Tease-Her for deilig sex på egen hånd eller prøv den med en partner for det lille ekstra i sengen.

Fantasy For Her gir deg sexleketøy i høy kvalitet til gode priser. Det handler det hun vil ha - ekstra god effekt, økt komfort og 100% trygge materialer.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Petite Tease-Her
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fantasy For Her - Petite Tease-Her. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy For Her - Petite Tease-Her
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!