Guilty Pleasure Blindfold i Sateng - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 22. mai.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 22.05!

Guilty Pleasure Blindfold i Sateng

kr 249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11783
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

En langt og mykt blindfold fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure laget av sateng. Dette er et blindfold med har en subtil glitrende Guilty Pleasure-tekst laget med strass. Blindfoldet er enkelt å binde rundt hodet takket være lengden (ca. 2 meter), og det er et flott bondagetilbehør.

Ved å eliminere en av sansene dine - synet - blir de andre sansene mye mer følsomme for stimulering! Fordi blindfoldet er så langt kan det også brukes til å binde for eksempel ankler eller håndledd, allsidig og veldig pent laget!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Blindfold i Sateng
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Blindfold i Sateng ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Kine om Guilty Pleasure Blindfold i Sateng
Vurdering
Sexy med sikebånd. Liker at den ikke er en "typisk" blindfold.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Blindfold i Sateng
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!