Bondage Cuffs - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Supersexy og deilig myke leopardmønstrede stropper til og lenke fast din partner med når dere er i det litt mer røffe hjørnet... feks en deilig høstkveld foran peisen. Stroppene er deilig myke og fløyelsesaktig på utsiden, og så er de med forsterket nylon på innsiden. De er perforerte så de på den måten holder de litt på plass i spennen, så de ikke glir ut og løsner for lett. Så er tid, sted og humør på plass så er dette spennende og ta med:)

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • 1 stropp til hver ankel
  • 1 stropp til hvert håndledd
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Bondage Cuffs. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bondage Cuffs
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.