Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie

kr 389
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11740
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Full bondage er nå enkelt å få til med Fifty Shades of Grey Bound to You Hogtie. Laget av flott vegansk kunstlær og vakkert detaljert med metall i antikk-gull, er dette din stilige og sensuelle inngangsport til en hel verden av BDSM og bondage.

Kombiner hogtieen med for eksempel Fifty Shades of Grey Bound to You ankel- og håndjern, og nyt total kontroll og enda bedre bondage-moro. Perfekt for bruk i en rekke posisjoner, vil denne hogtien holde suben din bundet under hele leken.

Hver av de fire hurtigutløserkrokene svinger på plass for komfortabel kroppskontroll, og den sensuelle følelsen av kunstlær gir det lille ekstra til moroa.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Vibeke om Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie
Vurdering
Kult at man kan kjøpe denne til de andre produktene jeg har fra før.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Bound to You Hogtie
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!