Kyskhetsbelte i lær - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Dette beltet er laget for menn siden det er laget litt ekstra plass til pungen. Men kvinner kan også bruke det om ønskelig. Beltet er pyntet med kjettinger med hengelåser og små nagler litt overalt. Beltet festes rundt livet med en spenne. Dette beltet er for deg/dere som har lyst til å eksperimentere litt, men samtidig ha styringen på partneren. Dette vil garantert bli en suksess på soverommet, eller andre steder som du/dere måtte ønske. Så bruk fantasien og kos deg/dere.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Kyskhetsbelte i lær
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Kyskhetsbelte i lær. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Kyskhetsbelte i lær
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.