Saffron Thigh Sling - Sportsheets - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Saffron Thigh Sling - Sportsheets

kr 790
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11031
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Thigh Sling gjør det enkelt å holde de perfekte posisjonene! Len deg tilbake mot den myke nakkeputen, legg benene i lårputene og nyt opplevelsen. Du trenger ikke holde benene oppe, og dere får begge hendene fri til å gjøre mer spennende ting med hverandre.

Posisjoner hvor benene holdes bakover gir dypere penetrering og bedre tilgang til G-punktet for en bedre opplevelse for dere begge. Lårputene kan justeres både i lengde og passform slik at du kan prøve flere ulike posisjoner. Den tykke nakkeputen fordeler vekten av benene over hele overkroppen for økt komfort.

Saffron-serien fra Sportsheets gir deg høy kvalitet til meget gode priser. Utforsk egne grenser og lev ut dine mest intense fantasier med Saffrons unike produkter for lekne par.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Saffron Thigh Sling - Sportsheets
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Saffron Thigh Sling - Sportsheets ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mikael om Saffron Thigh Sling - Sportsheets
Vurdering
Damen overrasket meg med denne og SHIT PÅMFRITT jeg ble glad! Sexy å se henne slik, og sexen ble bedre!
S4 om Saffron Thigh Sling - Sportsheets
Vurdering
Første eg trengte når eg opna boksen. Og tok ut "slyngen". Var "Wow, for en kvalitet" den føles ut som en myk soffapute av skinn. Stroppene er enkle og justere. Den var god og ha på fikk eg høre. Skall bli spennende og prøve den meir. Så tipptopptommelopp.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Saffron Thigh Sling - Sportsheets
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!