Strict - Tvangstrøye Unisex - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Strict - Tvangstrøye Unisex

kr 1 329
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
2+ på lager
10551
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Bind din partner helt fast med denne eksklusive tvangstrøyen fra Strict! Trøyen passer alle kjønn og har sammensydde ermer, solide beltespenner langs ryggen for justering og et tykt belte i front for å låse fast armene. Doble remmer mellom bena sørger for at den sitter godt både hos menn og kvinner.

Tvangstrøyen er laget i kunstig lær, med tykke remmer og solide fester for å sikre at du eller partneren din sitter helt fast. En O-ring i halsen lar deg feste et halsbånd eller annet BDSM-utstyr til trøyen. Glatt satengstoff på innsiden av trøyen sørger for god komfort selv ved lengre tids bruk.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Strict - Tvangstrøye Unisex
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Strict - Tvangstrøye Unisex. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Strict - Tvangstrøye Unisex
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!