Cottelli Collection - Bondage Bikini - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Cottelli Collection - Bondage Bikini

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
10290
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Tør du...? Svart bikini som kun består av elastiske wetlooksnorer som er bundet sammen med solide metallringer. Både bryst og skritt er helt åpne! Over- og underdelen er fullt justerbare i størrelse med trykknapper. Settet har justerbare reimer på sidene som kan brukes til å binde fast hendene for spennende bondagelek.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Cottelli Collection - Bondage Bikini
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Cottelli Collection - Bondage Bikini. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Cottelli Collection - Bondage Bikini
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.