Basix Universal Harness - Strap-on Belte - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Basix Universal Harness - Strap-on Belte

kr 229
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Velg størrelse
Velg størrelse
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
6934
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Strap-On belte for de fleste dildoer med sugekopp. Har du allerede funnet den perfekte dildoen kan du enkelte bruke den som strap-on med dette myke beltet fra Pipedream. Dildoen festes med remmer og en kraftig gummiring slik at den sitter godt selv ved heftig bruk.

Spesifikasjoner

  • Tilgjengelig i to ulike størrelser; one-size og plus-size. Plus-size har en større pute foran på beltet for en behageligere opplevelse, selve silikonringene er like store.

Inkludert i esken

  • Basix Universal Harness - Strap-on Belte
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Basix Universal Harness - Strap-on Belte. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Basix Universal Harness - Strap-on Belte
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X