Hoodlum Dildo 11'' (28 cm) Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)

kr 329
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (4)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Hud
7020
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Kraftig dildo med realistisk form og farge. Hoodlum er laget for deg som elsker ekte vare! En skikkelig stor sugekopp holder dildoen på plass selv ved heftig bruk. La Hoodlum ta deg bakfra eller ri dildoen så hardt du vil!

Dildoene i Hoodlum-serien er litt hardere og tykkere enn vanlig, perfekt for deg som elsker følelsen av å bli fylt helt opp.

Spesifikasjoner

 • Dildo fra Hoodlum
 • Lengde: ca. 28,0 cm
 • Tykkelse: ca. 5,0 cm
 • Materiale: PVC-gummi

Inkludert i esken

 • Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 4 )

Våre kunder har vurdert Hoodlum Dildo 11'' (28 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Mann 35 om Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Vurdering
Meget god. Et bra kjøp for pengene (329 kr i skrivende stund.) Spesielt sammenlignet med de tilsvarende modellene.

Størrelsen er i største laget, men fortsatt ikke for avansert til at det ikke går etter noen forsøk. (Med glid og tolmodighet kan man få inn alt.) Hele lengden trenger ikke å brukes om man ikke vil, men det er gøy å eksperimentere med.

Lagd i mykt materiale for begynnere. Den er tykk nok til at den ikke bøyer seg mye under bruk.
Anonym homo om Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Vurdering
Bestillte den og håpte på det beste. Når den kom ble jeg litt skeptisk men etter litt bruk er den fantastisk! Ikke så tykk men allikevel lang! Favortitt!
Kosekanin om Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Vurdering
Denne er min favoritt. Har hatt flere deilige orgasmer med denne i ulike stillinger. Hard, men bøyelig. Enda befre med glidemiddel.
Jente19 om Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Vurdering
Denne ble nesten litt i største laget for meg, men er veldig fornøyd! Litt hardere gummi enn jeg har hatt tidligere, som igjen gjør det lettere å f.eks ri den. Også veldig bra sugekopp på denne, alt i alt et bra kjøp!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Hoodlum Dildo 11'' (28 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!