Icicles No. 60 (glass) - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

Icicles No. 60 (glass)

kr 273 kr 389
Spar 30%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12643
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Den nye glassdildoen fra Icicles kan vare deg livet ut!

Produktinformasjon

Icicles No. 60 er en glassdildo som er perfekt for nybegynnere. Den har et avrundet hode for lett innsetting og som treffer alle de riktige stedene. Formen er perfekt buet for en eksplosiv G-spot eller P-spot-stimulering, og den gir en ekstra deilig følelse takket være det unike ribbede skaftet.

No. 60 sin faste base tilbyr både enkel og sikker håndtering, og det hypoallergeniske glasset er ikke-porøst og kroppssikkert. Det betyr at om den blir vedlikeholdt på riktig måte kan den vare livet ut! Denne glassdildoen er på den litt mindre siden og passer veldig flott for nybegynnere.

Ha den under rennende, varmt vann eller putt den i mikroovnen for å hete ting opp under økten! Eller kanskje du heller ønsker en kjølende effekt? Da er det bare å ha den under kaldt vann eller å putte den i kjøleskapet en stund. Uansett ønsker er denne glassdildoen godt egnet for både nybegynnere så vel som erfarne som ønsker å leke litt med temperatur.

Spesifikasjoner

 • Dildo fra Icicles
 • Lengde: ca. 16 cm
 • Bredde: ca. 2,5 cm
 • Materiale: hypoallergenisk glass

Inkludert i esken

 • Icicles No. 60 Glassdildo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Icicles No. 60 (glass). Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Icicles No. 60 (glass)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!