King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm) Hud - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm)

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Hud
10276
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Endelig finnes det en tykk og deilig dildo med realistisk forhud! King Cock Uncut er verdens første dildo med slide-skin, realistisk forhud som kan dras ned - akkurat som en ekte penis! Forhuden kan dras ned med hånden, den vil også gli ned naturlig når dildoen penetrerer deg.

King Cock Uncut-serien er våre mest realistiske dildoer til nå - den myke staven har naturtro detaljer som et markert penishode, blodårer og selvfølgelig den myke forhuden. En kraftig sugekopp gjør at dildoen kan festes på alle glatte overflater for spennende lek med nye posisjoner. Merk at forhuden krever noe vedlikehold for økt holdbarhet, bruk et godt glidemiddel hver gang så holder gummien lenger.

Hver eneste King Cock dildo fra Pipedream er håndlaget med realistiske former som gjenskaper virkeligheten ned til hver minste detalj. King Cock er serien for deg som setter pris på utsøkt realisme.

Spesifikasjoner

 • Dildo fra King Cock
 • Lengde: ca. 18,0 cm
 • Tykkelse: ca. 4,6 cm
 • Dildoen er laget i ren PVC-gummi.

Inkludert i esken

 • King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm)
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm) ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Lars om King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm)
Vurdering
Kjøpt for morroskyld for å hive i bordet til folk som sier k.... eller p.... ordet. Men hvordan i huleste klarer kvinnfolk å ta i mot så stor og tykk i slufa??
Men fint produkt for eventuelt kvinnfolk man har som sier at en har for stort utstyr, så kan man vise denne, hva velger du? Denne eller ekte vare som ikke gjør vondt?? hehehe
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

King Cock Uncut Dildo 7'' (18 cm)
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!