Opal by Jopen Vibrerende Glassvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Opal by Jopen Vibrerende Glassvibrator

kr 1 039 kr 1 299
Spar 20%
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12892
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Forbered deg på å unne deg selv intens nytelse med en av de mest luksuriøse vibratorene på markedet!

Produktinformasjon

Med 10 funksjoner med intens vibrasjon, pulsering og eskalering er den vakre Opal by Jopen en utrolig perle av stimulering og spenning. Et herdet glassskaft med luksuriøs silikon betyr jevn og silkeaktig nytelse som er like kroppssikker som den er vakker og deilig!

Opal har kraftige doble motorer og øyeblikkelig av/på-knapp betyr at den er enkel i bruk og gir intens tilfredsstillelse. På grunn av en integrert minnebrikke kan Opal gjennoptas på den siste funksjonen som ble brukt, slik at du vet akkurat hvor du slapp eller hvor du vil dra neste gang!

Den er USB-oppladbar og leveres med en ladeledning inkludert og gir full lading på 2 timer. Den er også 100 % vanntett og har en sikkerhetslås som betyr enkel transport uansett hvor du skal.

Den fantastiske enestående Opal er laget med ren silikon, uparfymert, ikke-porøs og hypoallergen. Designet er praktisk talt sømløst, med en herlig luksuriøs glatt finish. Kan det bli bedre enn dette? Nyt på egen hånd eller sammen med en partner, og kjenn den silkemyke gleden og det sterke skaftet.

Den er vakker, trygg og stimulerende, designet utelukkende for din fornøyelse. Ta spranget inn i et vakkert soveromseventyr, og ta din sensuelle opplevelse til et nytt nivå av lidenskap. Gjør deg klar til å oppleve spenningen du ønsker deg!

Forbered deg på å unne deg selv intens nytelse med en av de mest luksuriøse og kraftfulle glassvibratorene på markedet.

Jopen er kjent for sitt store utvalg av høykvalitets lystprodukter. Så hva venter du på? Stimuler, mett, og fremfor alt annet nyt Opal by Jopen.

Spesifikasjoner

 • Dildo fra Jopen
 • Lengde, total: ca. 20 cm
 • Lengde, stav: ca. 10,7 cm
 • Diameter: ca. 4,5 cm
 • Materiale: Glass, silikon

Inkludert i esken

 • Opal by Jopen Vibrerende Glassvibrator
 • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Opal by Jopen Vibrerende Glassvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Opal by Jopen Vibrerende Glassvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!