ElectraStim - ElectraPaddle - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 3. oktober.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 03.10!

ElectraStim - ElectraPaddle

kr 889
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
7352
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Øk effekten og forleng den deilige varmen fra hvert slag med elektriske impulser fra ElectraStim. ElectraPaddle er laget for å gi nybegynnere og erfarne brukere et godt verktøy når de utforsker sine sadomasochistiske sider.

Start forsiktig med den lærkledde siden for en myk og deilig start. Stryk ElectraPaddle over din partners lår og rumpe før du med forsiktige slag varmer opp huden. Når dere er klare for røffere lek bytter du til siden med metallpunkter slik at slagene blir mer merkbare og de elektriske impulsene forsterker og forlenger effekten. Stryk gjerne metallpunktene over huden mellom hvert slag for å beholde mer av effekten mellom slagene.

ElectraStim er elektrosex på sitt beste! Utviklet i England av spesialister innen muskelstimulasjon, ElectraStim tilbyr utstyr i høy kvalitet med stort utvalg i tilbehør for de eventyrlystne.

Viktig informasjon

Krever en kontrollenhet fra ElectraStim, se anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner

 • Lengde: 34,0 cm
 • Tykkelse: 0,5 cm
 • Bredde: 7,8 cm
 • Paddle i ekte lær, elektropunkter i messing og forkrommet stål.

Inkludert i esken

 • ElectraStim - ElectraPaddle
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - ElectraPaddle. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - ElectraPaddle
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!