ElectraStim - Ovid Dildo - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Ovid er en kraftig dildo med elektriske kontaktflater for en helt utrolig opplevelse. Det myke skaftet er dekket av fløyelsmyk medisinsk silikon som føles fantastisk mot huden. Ovid kan brukes både analt og vaginalt; skaftet har en myk kurve som presser mot G-punktet eller prostata, og de elektriske kontaktflatene på tuppen og langs siden sender impulsene akkurat der de kjennes best.

ElectraStim er elektrosex på sitt beste! Utviklet i England av spesialister innen muskelstimulasjon, ElectraStim tilbyr utstyr i høy kvalitet med stort utvalg i tilbehør for de eventyrlystne.

Viktig informasjon

Krever en kontrollenhet fra ElectraStim, se anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner

  • Lengde: 12,5 cm
  • Tykkelse: 3,8 cm
  • Dekket av medisinsk silikon uten ftalater

Inkludert i esken

  • ElectraStim - Ovid Dildo
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - Ovid Dildo. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - Ovid Dildo
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.