ElectraStim - Wartenberg Pinwheel - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 1. august.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 01.08!

ElectraStim - Wartenberg Pinwheel

kr 398
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
7353
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Pirrende tilbehør til ElectraStim som med sine spisse tagger og elektriske impulser stimulerer kroppen på en helt unik måte. Håndtaket er isolert for enklere betjening.

Utforsk din partners kropp ved å la hjulet gli forsiktig over lårene mens du nærmer deg hans eller hennes mest sensitive områder - vi garanterer en pirrende aften med deilig nytelse!

Wartenberg Pinwheel er unipolar, det vil si at du må ha et annet tilbehør til ElectraStim for å merke de elektriske impulsene (disse overføres fra et unipolart tilbehør til et annet). Bruk f.eks. penisringer, selvklebende puter, dildoer eller buttplugs for dette formål. Putene som følger med kontrollenheten er perfekt til dette.

ElectraStim er elektrosex på sitt beste! Utviklet i England av spesialister innen muskelstimulasjon, ElectraStim tilbyr utstyr i høy kvalitet med stort utvalg i tilbehør for de eventyrlystne.

Viktig informasjon

Krever en kontrollenhet fra ElectraStim, se anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner

 • Lengde: 17,0 cm.
 • Diameter, hjul: 3,0 cm
 • Hjul og stav i messing, med isolert håndtak i akryl.

Inkludert i esken

 • ElectraStim - Wartenberg Pinwheel

Anbefalt tilbehør til ElectraStim - Wartenberg Pinwheel

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert ElectraStim - Wartenberg Pinwheel. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

ElectraStim - Wartenberg Pinwheel
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!