Kjærlighets Spillet - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Kjærlighets Spillet

kr 98
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
1170
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Bli bedre kjent med hverandre på en spennende og sensuell måte! Et morsomt og aktivt spill for to voksne mennesker. Øvelse gjør mester – så hvis dere ikke når klimax samtidig, så prøv igjen – og igjen...

Kjærlighetsspillet: Her skal man prøve å gi hverandre mest mulig nytelse, hvor man til slutt skal nå klimaks. Men for å få det til må dere imellom brettet og en liten bunke frekke elskovskort. Passer både for nyforelskede eller som ett romantisk pust i hverdagen for de som har holdt sammen en stund. Antall personer: 2 personer. Passer for: Par. Nyforelskede. Utforskende. Språk: Norsk. Innhold: 1 brett, 2 brikker, 1 terning og 48 Action-kort.

Inkludert i esken

  • Kjærlighets Spillet
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Kjærlighets Spillet ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
sexy-mama om Kjærlighets Spillet
Vurdering
moro lite spill for sene kvelder.. =)
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Kjærlighets Spillet
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!