Fotlenke - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Fotlenke

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
6271
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Utdrikningslaget er vel ikke komplett uten denne karakteristiske kulen med kjettingen på, som burde på en humoristisk måte minne litt om hva man er i ferd med å gjøre.

Denne vil nok få latteren til å sitte løst på festen om bruden eller brudgommen tar på seg denne... Noen vil kansje også velge å være såpass tøff at de tar den på på bryllupsdagen også:)... Men da bør man kansje enes om det på forhånd med sin fremtidige mann eller kone....

Inkludert i esken

  • Fotlenke
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fotlenke. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fotlenke
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!