Såpepung - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Såpepung

kr 131 kr 219
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11623
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Vi dekker alle baser; baken, sprekken og pungen med denne artige pungsåpen med løkke. I tillegg til å være morsom vil disse såpeballene gjøre ballene dine rene og pene, samtidig som det gjør det litt morsommere å vaske seg.

Med den praktiske løkken kan du henge fra deg såpen i dusjen eller på vasken, og du vil alltid ha ballene innen rekkevidde der du trenger dem mest. Nå kan du vaske kronjuvelene med den entusiasmen de fortjener!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Såpepung
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Såpepung ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Knut om Såpepung
Vurdering
Kjøpte denne til hele kompisgjengen! Slo ann for å si det sånn!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Såpepung
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!