Fleshlight Flight Aviator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Fleshlight Flight Aviator består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks med ny brukervennlig design og overflate. Hver Sleeve er laget i SuperSkin™, et patentert materiale som er fri for Phatalater og andre giftstoffer. Dette materialet er det nærmeste man kommer følelsen av ekte hud. Det har en sentral kanal med ulike mønstre og former som stimulerer penis. Ved å ta Aviator Sleeve ut av boksen kan du legge det i varmt eller temperert vann, da vil det føles enda mer realistisk og naturlig.

Fleshlight Flight er en ny og slank type Fleshlight. Den har en helt ny sleeve som er blankt og helt gjennomsiktig. Den gjennomsiktige boksen som omslutter sleeve kan åpnes i begge ender, noe som gjør at rengjøring blir enkelt. Flight Aviator kommer med Aviator Sleeve med kraftige riller for intens stimulering av penis. Den trange hylsen gjør opplevelsen ekstra deilig.

Spesifikasjoner

  • Fleshlight fra Fleshlight
  • Diameter, kanal: ca. 2,0 cm
  • Lengde, kanal: ca. 15,0 cm
  • Aviator Sleeve i SuperSkin (TPR-gummi), boks i ABS-plast.

Inkludert i esken

  • Fleshlight Flight Aviator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fleshlight Flight Aviator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fleshlight Flight Aviator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.