Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight

kr 258 kr 429
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
1 på lager
7772
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

LaunchPAD er det ultimate tilbehør for din iPad og Fleshlight! Kombiner disse ikoniske produktene for en helt ny opplevelse - se favorittfilmen eller snakker med din kjære over Skype eller FaceTime mens du nyter din Fleshlight.

LaunchPAD passer til alle Fleshlight-modeller i full størrelse, samt Fleshlight Flight og Flight Instructor. Den solide rammen gir deg et godt grep, du har også enkel tilgang til de viktigste knappene på din iPad.

Spesifikasjoner

  • LaunchPAD passer til iPad 2, 3 og 4. Fleshlight-holderen passer til alle Fleshlight-modeller i full størrelse, samt Fleshlight Flight.

Inkludert i esken

  • Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight

Anbefalt tilbehør til Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fleshlight LaunchPAD - Holder for iPad og Fleshlight
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!