Fetish Bag - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM fra RFSU når du handler denne uken! Kampanjen gjelder kun tom. 9. august.Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM på kjøpet tom. 09.08!

Produktinformasjon

Fetish Bag: Dette er den største Fetish kolleksjonen som noensinne er laget!!! Vi har satt sammen den ultimate kolleksjonen bestående av alt du måtte trenge til en weekend med hete Fetish fantasier. Vi har forsøkt å tenke på alt…så du slipper å bekymre deg for, om du har fått med ”ALT”. I denne flotte bagen vil du finne det du trenger for å kunne leve ut fantasiene dine. Inneholder: - Love Mask i sateng - Posisjonspute (oppblåsbar) - Fjær - Håndjern med sugekopp - Pisk - On-the-Go nøkkelring - Body candle (stearinlys) - Ball Gag - Tether Set (for å festes til seng el.) - Bondage tape - Glidemiddel - Mini Massager (vanntett) - “Do it Doggy” (Harness) - Hengelås m/nøkkel

Inkludert i esken

  • Fetish Bag
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 3 )

Våre kunder har vurdert Fetish Bag ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Rebecca om Fetish Bag
Vurdering
BDMS har vært en del av hele mitt voksne liv, så har ganske mye erfaring med disse varene. I sommer trengte vi å fornye litt og syntes dette så ut som en god deal. Men; Førsteinntrykket var ganske stusselig. Da vi åpnet bagen var mye av fjæren ødelagt og det lå løse fjær i hele bagen. Et av vokslysene var også brukket. Vi fant fort ut at den ene sugekoppen ikke ville feste seg. Skulle få ny, men da vi fant ut at den andre sugekoppen heller ikke var noe tess gadd vi rett og slett ikke bry oss noe mer med det. Mansjettene holder også dårlig, begynte å løsne fra håndledd og ankler etter kun et par gangers bruk. Pisken er ganske stusselig... Synes jevnt over at kvaliteten er ganske dårlig.
Men det kan godt være at denne er fin for nybegynnerere og de som er nysgjerrig på denne typen sexleker. Vibratoren kan man imidlertid ikke klage på og dessuten var selve bagen ganske fin;-) Derfor gir jeg denne en treer.
Elizabeth om Fetish Bag
Vurdering
Jeg har nettopp motatt bagen her og den er super:D mye spennende oppi der å utforske:D Men jeg lurer på hva den nøkkelringen er til for det står spanish fly på den og det er jo et slags extremt potens-middel som ikke er lovlig i norge eller noe sånt. Så jeg er veldig nyskjerrig på hva det er for noe:P Kan noen svare på det? :)
tine om Fetish Bag
Vurdering
råbra sett! akkurat det vi trengte for å fiffe opp sexlivet vårt
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fetish Bag
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.