Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Vi gir deg GRATIS FRAKT når du handler for mer enn kr 200! Kampanjen gjelder kun tom. 10. april.Vi gir deg GRATIS FRAKT over kr 200 tom. 10.04!
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Forundringspakke - 24 gaver til prisen av 1!

kr 1 299
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
13254
 • 20 sexleketøy
 • 4 pirrende tilbehør
 • Bedre orgasmer og mer lidenskap!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekstra mye for pengene!
Mer enn 20 sexleketøy designet for mer lyst!

Produktinformasjon

Hvordan få mer spennende sex, mer sexlyst og få bedre kontakt med partneren sin? Nå har du muligheten til å skaffe deg mer enn 20 sexleketøy til en rekordlav pris, i en forundringspakke designet for å gi mer nytelse til nysgjerrige par.

Mer enn 20 deilige leketøy til en verdi á 5000,-Denne erotiske samlepakken inneholder masse vibrerende leketøy , produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser.

Er du klar for årets morsomste og mest spennende gave? Erotikk, nytelse og felles opplevelser står i sentrum i Naughty & Nice forundringspakke fra EasyToys! Denne samlekassen er full av forskjellige gaver til ham, henne og par. Åpne en boks hver dag for den ultimate erotiske reisen, eller riv opp alle på én dag for en helaften dere aldri vil glemme!

«Jeg er overrasket over hvor stor effekt denne pakken hadde på sexlivet vårt! Bedre orgasmer, mer lidenskap og opplevelser som fremdeles gir oss gåsehud. Vi er kåtere enn noen gang, begge to!»
- Christine, produkttester


Denne erotiske samlepakken passer best for par eller single kvinner, men inneholder også flere produkter som vil glede mannen!

«Dette er en pakke for par som ikke er redde for å utforske, som er opptatt av kvalitet og som er klar for å bli overrasket. 9 av leketøyene vil jeg kategorisere som HELT RÅ, 7 er must-haves og 8 er produkter som hvert fall ga meg roser i kinnene..»
- Tonje, produktekspert


Instruksjoner for bruk:

Dersom du tidligere har kjøpt adventskalender fra Nytelse i 2022, vil du oppleve at det er de samme produktene som går igjen.

- Eske nr. 1: De separat leverte batteriene må settes inn i hver sin retning. Plasser pluss- og minustegnene med tegnene på leken. Lukk leken, pass på at den er rett slik at den lukkes godt. Batteriet til fjernkontrollen leveres separat og skal settes inn med glatt side opp. Prøv å ikke berøre bunnen av batteriet. Hold deretter inne av/på-knappen på fjernkontrollen til produktet begynner å vibrere, hvoretter du kan bytte innstillinger.

- Eske nr. 4: ladepunktet er under håndtaket.

- Eske nr. 24: ladepunktet er på siden av den runde delen av leken, ved siden av strømknappen.

- Leker med magnetisk lader: sørg for at laderen er riktig koblet til lekens ladepunkt. Hvis den er riktig tilkoblet, tennes lyset.

- For å teste og/eller bruke produktet er det viktig at leken ikke er koblet til laderen.

- Emballasje: Årets innpakning er annerledes enn tidligere år. Kalenderen består nå av en indre boks omgitt av Naughty and Nice-omslaget. Innerboksen med innpakning vil bli levert i brun frakteske. Kalenderen er tettpakket inni.

Åpne emballasjen slik:
Åpne forsiktig toppen og bunnen av den brune forsendelsesboksen med en kniv eller en saks. Åpne deretter de limte sømmene på sidene av boksen ved å trekke dem opp med hendene. Du kan nå forsiktig fjerne kalenderen som helhet fra transportemballasjen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

 • Forundringspakke - 24 gaver til prisen av 1!
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Forundringspakke - 24 gaver til prisen av 1! ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Hønsa om Forundringspakke - 24 gaver til prisen av 1!
Vurdering
Variert utvalg av produkter, som er pirrende og setter Tha mood 😈 Lekene er i materiale som føles deilig og eksklusivt.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Forundringspakke - 24 gaver til prisen av 1!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.