Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse Tøffere lek med penis Chastity Play
Sexy undertøy for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fun Factory – Next Level Orgasm Gavesett

kr 1 699
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12898
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Oppdag Fun Factory – Next Level Orgasm!

Produktinformasjon

Oppdag Fun Factory – Next Level Orgasm Gavesett!

Hva får du i dette settet?

Fun Factory Manta:
Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

Manta er oppladbar, 100% vanntett og nesten helt lydløs. Dype, rumlende vibrasjoner gir ekstra intens stimulering, spesielt når du legger Manta rundt penishodet. For mange kan det nesten bli for intenst, derfor anbefaler Fun Factory at man bruker et vannbasert glidemiddel - i hvert fall de første gangene du bruker Manta.

De tykke vingene i ren medisinsk silikon gjør det enkelt å kombinere Manta med andre aktiviteter. Legg Manta rundt penis når du har sex så får partneren din også nyte godt av vibrasjonene, eller la vingene gli over partnerens mest følsomme områder og nyt hans eller hennes reaksjoner. Manta er kompakt nok til å kunne brukes i de fleste stillinger, ulikt de fleste andre vibratorer for menn.

Fun Factory NŌS:
NŌS fra Fun Factory er designet for at dere kan synce opp orgasmene deres! Ikke bare får du hardere og lenger ereksjon, men de fleksible vingene på toppen legger seg rundt klitoris og vibrerer på hver side med en motor i hver tupp.

Få en hardere ereksjon for å kjøre på litt ekstra eller kjenn vibrasjoner av nytelse gjennom klitoris, spenningen fortsetter å bygge seg opp til dere begge når orgasme samtidig. Bruk den som fingervibrator, mens du gir/får blowjob eller bruk den som en tradisjonell penisring under sex!

Er det rart at selve ringen ikke er rundt? Den er ikke rund fordi penisen din ikke er helt rund. Fun Factory har optimalisert selve ringen for den ultimate tilpassningen til nettopp din penis med gode materialer og mye fleksibilitet.

NŌS har intuitive og brukervennlige kontroller for at du enkelt kan bytte nivå midt i akten hvis dere vil. Lad den opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen, og du er klar for en ny runde med denne vanntette kraftsaken!

Oppbevaringspose:
Oppbevar og transporter lekene dine i en lofri, robust pose med glidelås. Posen tåler vann, så den kan vaskes om nødvendig.

Spesifikasjoner

 • Gavesett fra Fun Factory
 • Lengde, manta: ca. 18,0 cm
 • Diameter, kanal, manta: ca. 3,0 cm (elastisk)
 • Lengde, penisring: ca. 8,0 cm
 • Diameter, penisring: ca. 3,5 cm
 • Materiale: Silikon

Inkludert i esken

 • Fun Factory – Next Level Orgasmesett!
 • Fun Factory Manta
 • Fun Factory NŌS
 • Oppbevaringspose
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fun Factory – Next Level Orgasm Gavesett. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fun Factory – Next Level Orgasm Gavesett
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.