Lukk
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge
Populære sider
Lynrask levering fra eget lager i Holmestrand!
 
Siste nytt Bestselgere Julekalender 2023!
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Bli større og hardere Større penis Penispumpe Penisring Penishylse T ffere lek med penis Chastity Play
Sexy undert y for menn Undertøy
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Ditt eget sexrom Sexmøbler Sexmaskiner Kle deg for anledningen Lakk og lær Masker Elektriske impulser Elektrosex
Siste nytt Bestselgere
Norge
Norsk nettbutikk -
lager i Norge
Det essensielle tilbehøret Hygiene og rens Batterier Gavekort
Norge
Norsk nettbutikk - lager i Norge

Fyll påskeegget - Orgasmefavoritter til henne!

kr 2 151
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
13341
 • Opplev flere typer stimuli!
 • Gjør et knallkjøp - spar 1158 kroner!
 • For hun som vil nyte, mye!
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpåpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ekspertene har talt: Slik opplever hun mest mulig nytelse!

Produktinformasjon

Vi ønsket å lage det mest sexy, pirrende og tilfredsstillende påskeegget hun noen gang har sett! Derfor samlet vi et team bestående av sexolog, produkttestere og produkteksperter for å skape den perfekte sammensetning av sexleketøy for nysgjerrige kvinner som vil oppleve seksuell stimuli på sitt beste!

Rabbitvibratoren har vært hennes favoritt i mer enn 20 år og Fane Rabbit er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Takket være det ergonomisk smarte designet gir Fane henne den mest målrettede og presise stimulien. Denne enkle, men effektive rabbitvibratoren har dype og rumlende vibrasjoner, noe som gjør at den stimulerer et større område og flere nerveender enn hva om er vanlig. Den er også vanntett og oppladbar!

Ute etter noe litt annerledes? Pointer vibe punktstimulator er så intens at den garantert ikke kan sammenlignes med noe hun har testet tidligere! Dette er en vibrator som er laget med kun et formål: å gi henne så presis og intens klitorisstimuli av hun vil skrike av begeistring!

Analplugg er på topplisten over sexleketøy kvinner ønsker å teste og bunny tail analplugg er et perfekt valg nå i påsken! Den er liten nok til å passe nybegynnere, men stor nok til å fylle henne opp for den ultimate opplevelsen. Dette er en plugg som er behagelig i bruk, også når hun beveger seg.

Klar for en ekstra spennende påske? Med Easytoys fjernstyrt vibrerende egg kan man ta leken til et nytt nivå! Gi fjernkontrollen til partneren og kom dere ut i skisporet eller byens gater, hvis dere er modige nok. Denne utgaven er ekstra stor, slik at egget sitter godt under bevegelse og hun får maks ut av de uvanlig heftige vibrasjonene.

En god og effektiv orgasmekrem er et must for kvinnen som ønsker å utforske hele spekteret av nytelse. Intome Citoral Gel øker blodgjennomstrømningen til klitoris og det gjør henne mer følsom, gjør at hun oppnår klimaks lettere og øker intensiteten på orgasmen!

Et godt glidemiddel er et must for en god opplevelse. Easy glide gir perfekt glid og er et mykt og fyldig glidemiddel som vil minske friksjon og øke nytelsen for alle parter. Dette glidemiddelet blir ikke klissete som mange andre, og kan brukes med latex og alle sexleketøy. Easyglide er vannbasert og parfymefritt.

NB! Påskeegget følger ikke med i pakken, kun innholdet!

Inkludert i esken

 • Fyll påskeegget - Orgasmefavoritter til henne!
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Fyll påskeegget - Orgasmefavoritter til henne! ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Dame35 om Fyll påskeegget - Orgasmefavoritter til henne!
Vurdering
Dette var veldig bra. Klarte ikke vente til påske engang
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fyll påskeegget - Orgasmefavoritter til henne!
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte v r kundeservice p epost [email protected] eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene for publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.