Bucked Phantom Realistic Cum Play 240 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Bucked Phantom Realistic Cum Play 240 ml

kr 229
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11048
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Phantom er et glidemiddel for deg som elsker å leke med belønningen etter en deilig opplevelse. Phantom er realistisk, flytende sæd i en hybrid formel for ekstra langvarig glid. E-vitamin og Aloe Vera gir en silkemyk og fornyende følelse.

Phantom fra Bucked føles akkurat som ekte sæd - sprut det over kroppen, la det renne over brystene eller smør deg inn med de deilige dråpene du aldri får nok av. Phantom er luktfri, ekstra glatt og har samme konsistens som ekte vare. Glidemiddelet er vann- og silikonbasert, du kan bruke Phantom på alle typer sexleketøy eller til vanlig sex.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Bucked Phantom Realistic Cum Play 240 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Bucked Phantom Realistic Cum Play 240 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Bucked Phantom Realistic Cum Play 240 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!