Skins Lube Superslide 3-i-1 glidemiddel og massasjeolje 130 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Skins Lube Superslide 3-i-1 glidemiddel og massasjeolje 130 ml

kr 299
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11585
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Skins Lube Superslide gir langvarig og luksuriøs nytelse med en silikonbasert formel som passer like godt til alle typer sex og erotisk massasje. Superslide 3-i-1 er luktfri, fuktighetsgivende og kan brukes med alle typer kondomer.

Superslide fra Skins Lube er det perfekte glidemiddel når du skal ha sex, selv under vann! Bør ikke brukes med sexleketøy i silikon da dette kan slite på overflaten til sexleketøyet. Vaskes enkelt bort med såpe og vann etter bruk.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Skins Lube Superslide 3-i-1 glidemiddel og massasjeolje 130 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Skins Lube Superslide 3-i-1 glidemiddel og massasjeolje 130 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Skins Lube Superslide 3-i-1 glidemiddel og massasjeolje 130 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!