Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml

kr 131 kr 219
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12439
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Feelin' Myself er glidemiddelet som gir deg friheten til å føle deg selv, og som gjør de myke bevegelsene enda mykere. Vush har utviklet et vannbasert glidemiddel som passer like godt til sex, sexleketøy og annet spennende tilbehør, og som er 100% trygt å bruke med kondomer.

Glidemiddelet er laget med naturlige, veganske og hypoallergeniske ingredienser. En silkemyk formel gir ekstra glid når du trenger det, samtidig som huden etterlates myk og glatt etter bruk.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml

Anbefalt tilbehør til Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vush Feelin' Myself Glidemiddel 100 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!