Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke

kr 398
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11774
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Halsbånd og ledelenke fra BDSM-kolleksjonen til Guilty Pleasure er laget av vegansk skinn og gullfarget metall. Halsbåndet har 2 gullspenner for å justere størrelsen, ledelenken har en 60 cm lang kjetting og en roterbar låsekrok. På denne måten kan ledelenken løsnes, eller du kan feste andre ting til halsbåndets D-ring! Ta kontroll over partneren din og være øktens mester med dette halsbåndet!

Materialet som halsbåndet og løkken til håndleddet er laget av mikrofiberskinn, syntetisk skinn av høyeste kvalitet. En høyteknologisk simulering av lærmateriale i høy kvalitet. Mikrofiberskinn simulerer strukturen til naturlig lær ved å bruke bittesmå mikrofiber og polyuretanharpiks av høy kvalitet som råvarer. Syntetisk mikrofiberskinn er det beste læralternativet og den optimale lærerstatningen. Du vil ikke merke forskjellen og BDSM-økten blir absolutt like bra!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Julie om Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke
Vurdering
Denne er så fin at jeg vil gå med den på fest. Pirrende å se øynene til partneren min da jeg overrasket med denne.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Guilty Pleasure Svart Halsbånd og Lenke
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!
200 kroner til deg!
Handle for over 500,- og få 200,- avslag på kjøpet ditt! Bruk rabattkoden SEPT200 og spar 200 kr på din ordre! Gjelder kun ett kjøp pr. kunde.
Bruk rabattkoden:
SEPT200
Gjelder ikke Womanizer, We-Vibe eller årets adventskalender fra Nytelse.no, kampanjen varer kun til søndag 19. september.
X