Nite Rider Deluxe - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Nite Rider Deluxe

kr 398
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
5171
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Nite Rider DeLuxe: Her er en realistisk ”vagina på boks”. Den er i det ultimate mykeste matriale, som får den til og virke veldig realistisk. Kommer i en svart boks som kan minne om en lommelykt, så den er diskre innpakket. Inne i vaginaen er det små ”kuler” som gir super stimulering og ekstra nytelse. Følger medliten prøvepakke glidemiddel og et egg med 3 trinns deilig vibrasjon til og ha i bunnen og som har fjernkontroll. Med et deilig glidemiddel skal det ikke føles langt unna ”det ekte”. NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Materiale: Ultimat Soft Skin matriale Farge: Hudfarge Lengde: Ca 20 cm Batterier: 3xAA Tilbehør: Egg med vibrasjon og fjernkontroll. Prøvepakke med glidemiddel. Vask/Hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk. Vaskes i mildt såpevann (intimsåpe) og klapptørkes. Desinfiseres ved å påføre egnet rens etter vask og på nytt ca. 5 min før bruk. Husk at du trenger ikke bruke denne alene. Den er også fin til å dele med partneren!!!

Inkludert i esken

  • Nite Rider Deluxe
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Nite Rider Deluxe ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Ellis om Nite Rider Deluxe
Vurdering
Helt perfekt bedre enn å bruke fru høyre, mye bedre
Ellis om Nite Rider Deluxe
Vurdering
Helt perfekt funker som bare det 😊
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Nite Rider Deluxe
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!