PDX Elite - Deluxe MEGA-Bator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

PDX Elite - Deluxe MEGA-Bator

kr 2 198
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
9174
 • Anonyme pakker
 • Prisgaranti
 • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
 • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

MEGA-Bator roterer, støter og stimulerer på én gang! Den avanserte herrevibratoren fra Pipedream har en trang åpning som leder til en hylse (sleeve) med riller, nupper og kuler for stimulering av penishodet. Hylsen beveger seg opp og ned samtidig som den roterer for en helt fantastisk følelse!

MEGA-Bator er oppladbar og vanntett, du får også med en kraftig sugekopp som lar deg bruke MEGA-Bator "handsfree"! Nyt MEGA-Bator fra første stund - du får med 3 ulike åpninger i myk gummi: en trang anal, en realistisk vagina og en inviterende munn.

Velg mellom 5 ulike hastigheter og 10 forskjellige rotasjonstyper med de enkle knappene nederst på MEGA-Bator. Du får også med en justerbar mobilholder som lar deg se dine favorittfilmer eller -bilder mens du bruker MEGA-Bator! Lading gjøres via din vanlige mobillader eller PC, du får med en USB-ladekabel i pakken.

Merk at MEGA-Bator først og fremst stimulerer penishodet - dette gir omtrent samme følelse som en blowjob, ikke ulikt Cobra Libre fra Fun Factory. Bruk godt med glidemiddel, motoren vil jobbe lettere hvis du smører skikkelig! Rengjøring er en lek med MEGA-Bator da selve penishylsen er festet med magnet og enkelt kan fjernes for vask.

Spesifikasjoner

 • Herrevibrator fra PDX Elite
 • Mål: ca. 35,6 x 7,6 x 7,9 cm (HxBxD)
 • Batteritid: ca. 1,5 timer
 • Sleeve og topper er laget i myk TPR-gummi. MEGA-Bator, sugekoppfeste og mobilfeste er laget i ABS-plast.

Inkludert i esken

 • PDX Elite Deluxe MEGA-Bator
 • 3 stk. topper (munn, vagina, anal)
 • USB-ladekabel
 • Avtagbart sugekoppfeste
 • Avtagbar mobilholder
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert PDX Elite - Deluxe MEGA-Bator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Dovregubben om PDX Elite - Deluxe MEGA-Bator
Vurdering
Man skulle ønsket minst dobbelt så sterk motor og høyere hastighet. Selve penishodestimulatorkoppen i myk silicone er kun 3.5 til 5 cm i diameter og c 6 cm dyp. Det virker som om flere produkter ala denne «sliter» med noe svak motor – spesielt når du trykker imot og det gjør man jo instinktivt. Det kan virke som om maskinen er laget for «mindre» menn enn vanlig i Skandinavia. Lot seg ikke lade direkte ut av pakken. Måtte første gang lade med ekstra kraftig (2.1 mA) USB for å få den til å ta ladning, mulig den var totalt tom for strøm. Fungerer greit nå. Gir ganske mye lyd.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

PDX Elite - Deluxe MEGA-Bator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!