Moist Swipes - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Moist Swipes

kr 10 kr 39
Spar 75%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
6280
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Rullen består av 10 små tabletter. Det er kun litt vann/såpevann man skal ha på denne tabletten... og VIPS så blir den til en hendig liten klut. Man kan av og til trenge og freshe seg opp litt etter at tempraturen steg mellom deg og partneren. Rullen ser ut som en hvilken som helst pakke med drops eller tyggegummi. Den er veldig diskre.... Man bør kansje være litt forsiktig med hvor man oppbevarer den i forhold til barn. - Ikke bruk rensemidler med alkohol eller kjemikalier på de. - Hold de borte fra åpen ild. - Ikke oppbevar de i direkte sollys. - Ikke bruk de i øynene. - Oppbevares helst på et kjølig sted. - oppbevares utilgjengelig for barn. - De er ikke spiselige..!!!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • 10 tabletter i rullen
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Moist Swipes. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Moist Swipes
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om personvern og cookies.
Den er grei!