Vush Clean Queen Vibratorrens 80 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Vush Clean Queen Vibratorrens 80 ml

kr 149
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12438
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sexleketøy fortjener den samme gode behandlingen som de gir deg - Clean Queen fra Vush vasker og renser sexleketøy slik at de er like morsomme å bruke hver eneste gang! Spray et par ganger over produktet og vent noen sekunder til det tørker, så er du klar til neste gang.

Clean Queen er laget med hudvennlige ingredienser som virker raskt. Produktet er vegansk, alkoholfritt og er ikke testet på dyr. Vush lager produkter som får deg til å føle deg bra!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Vush Clean Queen Vibratorrens 80 ml
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Vush Clean Queen Vibratorrens 80 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vush Clean Queen Vibratorrens 80 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!