Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml

kr 155 kr 259
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12440
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Sensitiv hud trenger sensitiv pleie, derfor er It's All Good stappfull av de beste ingrediensene for dine beste områder. Intimsåpen kan brukes over hele kroppen, fra de mest hardføre til de mest sensitive områdene.

It's All Good er fri for unødvendige pH-balanserende ingredienser, slitsomme dufter og billige irritasjonsmomenter. Den mousserende såpen er helt naturlig, fullstendig vegansk og hypoallergenisk for å gi sensitiv hud myk, rensende kjærlighet.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml

Anbefalt tilbehør til Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml

Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vush It's All Good Intimsåpe 150 ml
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!