Emerald Love - Bulletvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Emerald Love - Bulletvibrator

kr 509
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12356
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Vanntett luksusvibrator på farten!

Produktinformasjon

Vanntett luksus på farten! Bulletvibratoren fra Emerald Love er i et vakkert design og har et utpreget, spennende diamantmønster - den passer også diskret i enhver veske eller nattbordskuff!

De 10 kraftige vibrasjonsmodusene gir mye variasjon under intim moro, og vi anbefaler å prøve den med en partner også, ikke bare for soloøkter!

Vibrasjonsmodusene kan også enkelt kontrolleres med et tastetrykk i bunnen av vibratoren. Bulleten er vanntett, noe som betyr at den kan brukes i badekaret eller dusjen! Den fløyelsmyke silikonen føles deilig mot huden under stimulering.

Bullettvibratoren fra Emerald Love kan lades opp med den medfølgende USB-kabelen. Vi anbefale rå bruke et vannbasert glidemiddel for den beste sexuelle opplevelse. Vask med varmt vann og vibratorrens etter bruk.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Emerald Love - Bulletvibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Emerald Love - Bulletvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Emerald Love - Bulletvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!