Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator

kr 498
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (2)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
11272
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Perfekt gavesett for lekne par! En kraftig klitorisvibrator kombinert med en trådløs fjernkontroll som lar deg velge mellom 5 styrkenivåer og 5 ulike vibrasjonsrytmer. Vibratoren kan brukes på alle dine erogene soner, eller som en spennende trusevibrator - slå den på og gi fjernkontrollen til din partner, så er det bare å glede seg...

Klitorisvibratoren og fjernkontrollen er begge oppladbare, med mer enn nok kraft og rekkevidde til å tilfredsstille de aller fleste.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fantasy for Her Klitorisvibrator
  • Trådløs fjernkontroll
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 2 )

Våre kunder har vurdert Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Simen 33år om Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator
Vurdering
Jeg kjøpte denne til dama for litt siden. For tre uker siden var vi på visning. Hun hadde den i trusa og jeg brukte fjernkontrollen på henne mens vi gikk rundt med megleren. Hun måtte be om å låne toalettet til slutt så jeg fikk fullført henne. Siden den gang har den vært med i senga under foreplay. Vi er fornøyde og ville inn og takke for godt kjøp!
Eva42 om Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator
Vurdering
Skikkelig kraftig sak! Beste gaven jeg har fått på lenge. Kan absolutt anbefale den. Har prøvd alene og med mannen min hvor han styrte den.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fantasy for Her - Fjernstyrt Bullet Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!