Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Bullet Rabbit Vibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Bullet Rabbit Vibrator

kr 449
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
11249
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Produktinformasjon

Klitorisvibrator med myke kaninører, intense vibrasjoner og et eksklusivt design fra Fifty Shades of Grey. Greedy Girl Bullet Rabbit har 3 pirrende styrkenivåer og 7 ulike vibrasjonsrytmer for variert og deilig stimulering. Klitorisvibratoren er liten nok til å brukes når du har sex, og kraftig nok til å gi deg intense orgasmer når du vil.

Greedy Girl Bullet Rabbit er 100% vanntett og kan fint brukes i dusjen eller badekaret. Klitorisvibratoren er oppladbar og har en kjekk reiselås slik at du kan ta deg med deg hvor du vil. Fløyelsmyk og hudvennlig silikon dekker vibratoren for en trygg og god opplevelse.

Anastasia og Christian Greys dampende hete fantasier blir dine egne med Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection. Kolleksjonen er basert på bok- og filmtrilogien som startet en revolusjon innen sensualitet og erotikk verden over. Høy kvalitet, eksklusivt design og fantastisk effekt kjennetegner produktene i denne serien.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Bullet Rabbit
  • Oppbevaringspose
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Bullet Rabbit Vibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Fifty Shades of Grey - Greedy Girl Bullet Rabbit Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!