Mini Mite Vibrator Rosa - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Mini Mite Vibrator

kr 79
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (8)
Lager:
Farge:
Varenr.:
Ikke på lager
Rosa
1572
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Mini Mite Vibrator
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 8 )

Våre kunder har vurdert Mini Mite Vibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Linnia om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Avhengig 😍
Min er utslitt så trenger ny 👍
lundah om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Etter jeg brukte den 5.te gangen kunde alle i huset høre den. Motoren vart utslitt o höres på langt avstand. Höres ut som noen klipper gresplenen. Om du er aleine hjemme går vibrerer den bra - men lydet er HEJ JEG ER HJEMME I SÄNGA O KOSER MEG!
moden fru 48 år om Mini Mite Vibrator
Vurdering
synes den er deilig som tillegg til min store vibrator,har vel bestilt 4 av disse allerede og neste er bestilt ,kommer svært fort i deilige orgasmer
ada om Mini Mite Vibrator
Vurdering
ok å slippe bruke fingra,denne fungerer og vel så det
Bente om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Veldig kraftig liten sak,ikke la størrelsen lure deg!Er du ute etter en kjapp oppvarming eller orgasme så er denne tingen for deg og størrelsen gjør det mulig og ha den diskret liggendes i veska hvis du skal noe spesielt.
Line om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Utrolig deilig.. men den ene toppen sprakk så den fungerer ikke så bra lengre, ellers blir den veldig varm til tider og min har begynt å smelte... men med denne nytelsen til så billig penge er det ikke værre enn å bare bestille en ny:D
Sandra om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Skikkelig hissig og søt liten sak, men det ble sprekker i hettene allerede første gang jeg satte de på og den ene knakk veldig fort.
Mic om Mini Mite Vibrator
Vurdering
Enkel og grei. Kraftig nok til å være så liten.
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Mini Mite Vibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.