Satisfyer Candy Cane Fingervibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Satisfyer Candy Cane Fingervibrator

kr 749
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12142
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Skjemmer bort de erogene sonene til både nybegynnere og erfarne!

Produktinformasjon

Satisfyer Candy Cane skjemmer bort både nybegynnere og erfarne med sine mange bruksmuligheter! På grunn av den ergonomiske formen og de 2 kraftige motorene i de fleksible armene er den ideell å bruke til både solo- og partnerlek, og egner seg for alle kjønn.

Satisfyer Candy Cane kan for eksempel brukes som klitorisvibrator, og de bevegelige armene kan føres inn og brukes til G-punktmassasje. Den egner seg også til punktstimulering. Prøv den for eksempel på brystvortene, perineum eller andre erogene soner.

Til tross for sin fornuftige størrelse er den en kraftig sak. Den er kamuflert som en uskyldig fingervibrator, og vikler seg uten rundt fingeren din med dype og kraftige vibrasjoner.

Satisfyer Candy Cane er laget av hudvennlig silikon, som er ekstra hygienisk og som begeistrer med en silkemyk følelse. Fingervibratoren har en naturlig vanntett overflate (IPX7) og kan derfor brukes i dusjen eller i badekaret.

Til forskjell fra de fleste andre fingervibratorer og nybegynnerprodukter er Satisfyer Candy Cane utstyrt med integrerte batterier, som kan lades opp med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Candy Cane Fingervibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer Candy Cane Fingervibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Tone om Satisfyer Candy Cane Fingervibrator
Vurdering
Det beste med denne er at den har så mange bruksområder og deilige vibrasjoner. Utmerket for å piffe opp sexlivet!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Candy Cane Fingervibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!