Satisfyer High Fly Fingervibrator Rød - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Satisfyer High Fly Fingervibrator

kr 369
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (1)
Lager:
Farge:
Varenr.:
5+ på lager
Rød
12146
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Deilige vinger og en myk konstruksjon gjør den ideel for stimulering der du vil!

Produktinformasjon

Nyt sensuell stimulering og kraftige vibrasjoner på alle dine erogene soner. Satisfyer High Fly glir smidig over huden din med sin ergonomiske form og avrundede spiss, og passer til alle kjønn!

Uansett om du bruker den som klitorisvibrator eller for stimulering av brystvortene eller andre erogene soner − High Fly er allsidig i bruk og egner seg derfor ideelt for nybegynnere.

Likevel bør den ikke undervurderes. I denne lille saken skjuler det seg en sterk Power-motor som begeistrer med sine dype vibrasjoner. For å bruke den kan du bekvemt plassere fingeren din mellom de fleksible vingene på vibratoren − slik kan du på en intuitiv og enkel måte styre High Fly.

Med en silkemyk overflate av hudvennlig silikon er fingervibratoren ekstra hygienisk. High Fly har en vanntett (IPX7) overflate, slik at den uten problemer kan brukes i dusjen eller i badekaret. Dersom den skulle gå tom for strøm, kan den lades opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer High Fly Fingervibrator
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser ( 1 )

Våre kunder har vurdert Satisfyer High Fly Fingervibrator ved å gi fra 1 til 5 hjerter, hvor 1 hjerte betyr lite fornøyd og 5 hjerter betyr veldig fornøyd.
Nils om Satisfyer High Fly Fingervibrator
Vurdering
Flekk liten fingevibrator som gjør fingringen ekstra deilig for henne. Også veldig fin å bruke på andre erogene soner!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer High Fly Fingervibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!