Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Klitorisvibrator

kr 319
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
Ikke på lager
12424
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Ultra Power Bullet 5 kan kunsten å skjemme deg bort med dype vibrasjoner!

Produktinformasjon

Intense vibrasjoner, intuitiv ettrykksbetjening og et håndterbart format – Ultra Power Bullet 5 treffer blink med mange fordeler som gjør den til en egnet følgesvenn for både nybegynnere og avanserte brukere!

Det avrundede spissen er perfekt for presis klitorisstimulering, som er spesielt variert takket være 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre. Vil du stimulere de erogene sonene dine over et stort område? Da kan du bruke den omfangsrike formen på bulletvibratoren i en annen vinkel og nyte den kriblende følelsen av den rillede overflaten mot huden din!

Du bestemmer ikke bare hvordan, men også hvor Satisfyer Ultra Power Bullet 5 skal gi deg nytelse, fordi den med sitt praktiske format også kan oppbevares i mindre vesker. Så du trenger ikke å være foruten din lille venns nytelse, selv når du er på reise.

Med en vanntett overflate (IPX7) er bulletvibratoren ikke bare lett å rengjøre med vann og litt såpe, men den følge også gjerne med deg på sprudlende stunder i dusjen eller i badekaret. Hvis den lille kraftpakken går tom for strøm, kan du lade det integrerte batteriet med den medfølgende USB-ladekabelen.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!