Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Klitorisvibrator

kr 191 kr 319
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12429
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Hvis du liker det enkelt, er dette akkurat den rette minivibratoren for deg!

Produktinformasjon

Satisfyer Ultra Power Bullet 6 er en minivibrator som fremfor alt imponerer på sitt sjarmerende tilbakeholdne vis. Med sin klassiske og enkle design er fokuset på funksjon – og i det henseende kan den virkelig stråle!

Den kraftige motoren genererer dype vibrasjoner som bulletvibratoren skjemmer bort dine erogene soner med. Det avrundede spissen er spesielt godt egnet for klitorisstimulering. Vibrasjonsprogrammet med 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre gir deg variert nytelse og kan også enkelt styres via den intuitive ettrykksbetjeningen.

I tillegg er Ultra Power Bullet 6 den ideelle vibratoren når man er på farten. Enten i vesken eller i bagasjen din holder denne minivibratoren seg diskré i bakgrunnen og følger med deg med på alle dine eventyr.

Formatet, brukervennligheten og det diskré utseende gjør Ultra Power Bullet 6 til det ideelle produktet for nybegynnere. Takket være den myke overflaten laget av medisinsk silikon er den ikke bare hygienisk, men også spesielt skånsom mot huden din.

Minivibratoren er også vanntett (IPX7) og kan derfor enkelt rengjøres med lunkent vann, litt såpe og en leketøyrens etter bruk. Samtidig kan den også brukes under vann i dusjen og i badekaret. Med den medfølgende USB-ladekabelen kan du også lade det integrerte batteriet i bulletvibratoren – for en miljøvennlig nytelse.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!