Satisfyer Ultra Power Bullet 7 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 7 Klitorisvibrator

kr 191 kr 319
Spar 40%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12430
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

Satisfyer Ultra Power Bullet 7 = Intens klitorisstimulering!

Produktinformasjon

Med den brede spissen laget av hygienisk, skånsomt silikon glir Satisfyer Ultra Power Bullet 7 forsiktig over de erogene sonene dine og viser hva den kan utrette, spesielt ved stimulering av klitoris!

Den kraftige motoren får spissen til å pulsere, og i kombinasjon med den lettere buede formen på minivibratoren utløses tungelignende fornemmelser. Hvor forsiktig eller kraftig den skjemmer deg bort, er helt opp til deg – du kan velge det programmet som passer deg, fra 5 forskjellige hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre.

Som alle Satisfyer Bullet-vibratorer er Ultra Power Bullet 7 også en diskré ledsager som er med deg på farten. Med sin letthåndterlige størrelse får den enkelt plass i en veske eller i bagasjen, og kan trollbinde deg overalt med sine sterke, dype vibrasjoner.

Takket være sin vanntette behandlig (IPX7) sikrer Satisfyer Ultra Power Bullet 7 pålitelig glede selv i dusjen eller i badekaret. Etter bruk rengjører du bare minivibratoren under lunkent vann og oppbevarer den til neste gang du bruker den.

Skulle den noen gang gå tom for kraft, kan du lade det integrerte batteriet med den medfølgende USB-ladekabelen – på en enkel og miljøvennlig måte.

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 7
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 7 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 7 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!