Satisfyer Ultra Power Bullet 8 Klitorisvibrator - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
Bestill innen kl. 12:00 så sender vi pakken samme dag!
 

Satisfyer Ultra Power Bullet 8 Klitorisvibrator

kr 208 kr 319
Spar 35%
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • Åpent kjøp
Produktanmeldelser
Vis anmeldelser (0)
Lager:
Varenr.:
5+ på lager
12431
  • Anonyme pakker
  • Prisgaranti
  • 365 dager åpent kjøpÅpent kjøp
  • Lynrask levering
Hos oss får du alltid:

En minivibrator for intens klitorisstimulering!

Produktinformasjon

Med sitt ekstravagante utseende skiller Satisfyer Ultra Power Bullet 8 seg ikke bare ut visuelt, men muliggjør også en ekstra variert stimuelring. Bruk den smale spissen for presis klitorisstimulering, eller la den vinklede overflaten skjemme deg bort på de mest følsomme punktene dine!

Til tross for sin slanke form og letthåndterlige størrelse tilbyr denne minivibratoren, som alle Satisfyer Ultra Power Bullets, sterke og dype vibrasjoner i 5 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre, som også kan styres via Satisfyer Connect-appen.

Den lille vennen er den ideelle ledsageren når du er på farten og følger med deg overalt – selv i dusjen eller i badekaret, der den takket være sin vanntette behandling (IPX7) vil trollbinde deg selv når du er under vann. Etter den intime nytelsen kan Ultra Power Bullet 8 enkelt rengjøres med litt såpe og vann og lades på en miljøvennlig måte med den medfølgende USB-ladekabelen.

Med den gratis Satisfyer Connect-appen for Android og Apple iOS blir bruken av Ultra Power Bullet 8 enda mer underholdende og variert. I tillegg til appstyring kan du også designe dine egne vibrasjonsprogrammer eller overlate kontrollen av bulletvibratoren til partneren din.

Vil la deg skjemmes bort etter rytmen i favorittmusikken din? Ikke noe problem, for appen lar deg føle alle favorittlåtene dine på Spotify som vibrasjoner hvis du ønsker det!

Spesifikasjoner

Inkludert i esken

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 8
  • USB-ladekabel
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Satisfyer Ultra Power Bullet 8 Klitorisvibrator. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Satisfyer Ultra Power Bullet 8 Klitorisvibrator
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.
Vi bruker nødvendige cookies for å gi deg en god handleopplevelse. Les mer om vår bruk av cookies.
Den er grei!