Vibrerende fingertupphylster - Ass.farger - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!
Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM fra RFSU når du handler denne uken! Kampanjen gjelder kun tom. 9. august.Vi gir deg GRATIS ORGASMEKREM på kjøpet tom. 09.08!
Vibrerende fingertupphylster - Ass.farger ble lagt i handlekurven.

Produktinformasjon

Vibrerende fingertupphylster - Lilla har en vibrator som er formet som en halvmåne, med silikon trekk over. Hele hylsteret er dekket av myke "pigger". Denne vil da øke friksjonen mot kroppen. Silikonen er myk og behagelig. Sett vibratoren på peke- eller langfingeren. Trykk inn av/på knappen (liten hvit knapp på siden av vibratoren). Den vil da begynne å vibrere og er klar til bruk. Brukes på brystvorter eller klitoris. Denne er også egnet til å bruker inne i vaginaen for å stimulere g-punktet og skjeden. NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel. Farge: Lilla NB: Virker så lenge batteriene fungerer. Det går ikke an å bytte batterier på dette produktet. Vask/ hygiene: Det anbefales at alle intim-leketøy vaskes og desinfiseres etter bruk for å unngå at det dannes bakterier. I tillegg anbefales det å desinfisere leken på nytt før bruk. Vaskes i mildt såpevann (intimsåpe) og klapptørkes. Desinfiseres ved å påføre egnet rens etter vask og på nytt ca.5 min før bruk. Husk at du trenger ikke bruke denne alene. Den er også fin til å dele med partneren!!!

Inkludert i esken

  • Vibrerende fingertupphylster - Ass.farger
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert Vibrerende fingertupphylster - Ass.farger. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

Vibrerende fingertupphylster - Ass.farger
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.