RFSU Eggløsningstest 7 stk. - Nytelse.no
Velg en kategori fra listen
Populære sider
 
Bestill innen kl. 15:00 så sender vi pakken samme dag!

Produktinformasjon

Med denne eggløsningstesten fra RFSU kan du selv enkelt finne ut når sjansen er størst for og bli gravid. Denne sier deg når eggløsningen skjer og da når du har størst sjans for graviditet. Om du tar testen mellom kl 10.00 og 20.00 er svaret sikrest, da det er tiden med mest mengde av LH-hormoner er størst. Hvorda testen utføres står veldig enkelt og godt forklart punkt for punkt bak på esken. Lykke til.

Inkludert i esken

  • RFSU Eggløsningstest 7 stk.
Produktanmeldelser

Produktanmeldelser

Våre kunder har foreløpig ikke vurdert RFSU Eggløsningstest 7 stk.. Vær den første til å registrere din erfaring!
Lukk

Registrer din produktanmeldelse

RFSU Eggløsningstest 7 stk.
Takk for at du gir oss din tilbakemelding. Husk at du må ha prøvd produktet for å kunne legge inn en produktanmeldelse.
Nytelse.no forbeholder seg retten til å ikke publisere anmeldelser som bryter med våre retningslinjer, eller som på en annen måte ikke følger våre betingelser.
Gjelder din tilbakemelding et produkt som ikke virket slik det skulle, eller erfaringer som ikke kan forventes å gjelde alle produkter av samme type ber vi deg kontakte vår kundeservice på epost kundeservice@nytelse.no eller telefon 40 60 46 66.

Personlig identifiserbar informasjon, erfaringer som ikke gjelder selve produktet, eller erfaringer som gjelder kundeservice, retur eller et defekt produkt vil ikke bli publisert. Nye innlegg vil bli godkjent av Nytelse.no i henhold til retningslinjene før publisering.

Du må ha personlig erfaring med produktet for å skrive en anmeldelse. Fokuser på dine erfaringer, og vær ærlig i din tilbakemelding. Se våre fullstendige betingelser for produktanmeldelser for utfyllende informasjon.